A Heartwarming Day with Lazos: Running Towards Dreams

Sydäntälämmittävä Päivä Lazosin Kanssa: Juosten Kohti Unelmia

Sep 25, 2024

Projektin nimi: Juosten kohti heidän unelmiaan
Ketä autamme: Lazos Running Solidario (www.lazosrunning.org)
Tavoite: Lahjoittaa 35 paria juoksukenkiä vammaisille ihmisille, jotka harjoittelevat säännöllisesti Lazos-säätiön kanssa.
Kustannus: 1200€
Tila: Valmistunut
Päivämäärä: Syyskuu 2024

Viime sunnuntai oli yksi niistä unohtumattomista päivistä, jotka jättävät pysyvän jäljen sydämeen. Päivä alkoi aikaisin, klo 8 aamulla, kun autoon lastattiin 35 paria juoksukenkiä, jokainen valmiina tekemään merkityksellisen vaikutuksen. Olimme matkalla erityiselle tehtävälle toimittamaan nämä kengät todella poikkeuksellisille ihmisille.

Saatat ihmetellä, miksi juoksukengät ovat niin tärkeitä tässä tarinassa. Esittelen sinulle ne upeat henkilöt, joita meillä oli kunnia tavata. Lazos on huomionarvoinen organisaatio, joka auttaa vammaisia ihmisiä, joista monet ovat sokeita, kokemaan juoksemisen ilon ja vapauden. Tämä on mahdollista uskomattoman vapaaehtoisryhmän ansiosta, joita kutsutaan "oppaiksi". He omistavat kolme tuntia viikossa ollakseen näiden ihmisten silmät, antaen heille mahdollisuuden tuntea juoksemisen riemun.

Nämä juoksijat tekevät enemmän kuin vain harrastavat urheilua; he rikkovat esteitä ja näyttävät maailmalle, miltä todellinen päättäväisyys näyttää. Monille Lazos on ollut pelastusrengas, joka tarjoaa syyn herätä, yhteenkuuluvuuden tunteen ja motivaation jatkaa eteenpäin. Kuten eräs juoksija jakoi: "Lazosissa löysin motivaation jatkaa elämää. Päiväni olivat niin synkkiä ja negatiivisia ennen, mutta siitä lähtien kun aloin tulla tänne, kaikki on muuttunut. Tämä on muuttanut elämäni."

Kun saavuimme ja aloimme jakaa kenkiä, monet juoksijoista eivät tienneet heille odottavasta yllätyksestä. Monilla heistä ei olisi ollut mahdollisuutta ostaa uusia kenkiä muuten, ja he saivat usein vain lahjoitettuja, kuluneita kenkiä. Hetki oli syvästi tunteikas – eräs juoksija liikuttui kyyneliin asti, kertoen kuinka Lazos oli kääntänyt hänen elämänsä ympäri. Hän oli kamppaillut masennuksen kanssa, mutta liittyessään tähän yhteisöön, hän löysi uusia ystäviä ja päivittäisen onnellisuuden. Lazos on todella elämää muuttava organisaatio näille ihmisille.

Nämä kengät olivat paljon enemmän kuin pelkkä urheiluväline; ne symboloivat tukea ja mahdollisuutta näille urheilijoille juosta kohti unelmiaan ja uskoa omaan potentiaaliinsa. Ilo ja kiitollisuus, joita näimme kenkiä jakaessamme, olivat yksinkertaisesti sydäntä lämmittäviä. Jokainen kenkäpari edusti uutta mahdollisuutta ja askelta kohti henkilökohtaisia voittoja, muistuttaen meitä kaikkia yksinkertaisen ystävällisen teon voimasta.

Nähdäkseni juoksijoiden kasvojen loistavan ilosta oli kaunis muistutus siitä, miksi tuemme Lazosia. Kyse ei ole pelkästään antamisesta – kyse on siitä, että olemme osa yhteisöä, joka uskoo toisiinsa ja unelmien voimaan.

Emme saa unohtaa uskomattomia oppaita, jotka ovat elintärkeitä tässä organisaatiossa. Heidän omistautumisensa ja epäitsekkyytensä tekevät valtavan eron. He antavat aikaansa tukeakseen näitä juoksijoita, ja heidän vaikutuksensa on mittaamaton. Monet oppaat ilmaisivat syvää kiitollisuutta ja kertoivat, että he saavat kokemuksesta enemmän kuin antavat, ja heidän oma elämänsä rikastuu osana tätä upeaa yhteisöä.

Jos olet inspiroitunut siitä uskomattomasta työstä, jota Lazos tekee, ja haluat oppia lisää tai osallistua, käy osoitteessa www.lazosrunning.org tai seuraa heitä Instagramissa @lazosrunningsolidario. Jokainen lahjoitus, olipa se suuri tai pieni, auttaa tekemään näiden urheilijoiden unelmista totta.

Haluan kiittää sinua, juuri sinua! Siitä, että jaat tämän erityisen päivän kanssamme. Pelkästään lukemalla tämän ja olemalla osa Sweets & Smiles- ja Vernasche die Welt -yhteisöä, olet jo muutos. Yhdessä voimme tehdä eron, yksi snack kerrallaan. Jatketaan rakkauden ja hymyjen levittämistä, työskennellen paremman maailman puolesta meille kaikille.

Pysy kuulolla blogissa, sillä monia projekteja on tulossa.

Kiitos lukemisesta,

Luciana